...

...
Српске новине >>>>

Translate

Претражи овај блог

субота, 1. август 2015.

Za novu planetarnu civilizaciju harmonije! / Velimir Abramović

LETNJA  PORUKA TESLIJANCIMA - NOVIM RANOHRIŠĆANIMA NAŠIH DANA

TESLA – FILOSOFIJA HARMONIJE
Za novu planetarnu civilizaciju harmonije!
Za prosvetljenu svetsku zajednicu zasnovanu na produhovljenoj nauci*!
Pravi savremeni duhovni vodja srpskog naroda je Nikola Tesla.
Naše čovečanstvo robuje nepoznatoj prirodi vremena koja donosi starost, bolest i smrt. Spoznaja tajne vremena oslobodiće nas tog kosmološkog ropstva. Gradimo sveobuhvatnu tehnologiju u skladu sa prirodnim poretkom stvari i univerzalnom kosmološkom etikom.  
Ciljevi istraživanja:
1. slobodna energija;
2. prenos ljudskog fizičkog rada na veštačku inteligenciju;
3. duhovno-duševna elita kao najviši društveni sloj, koji to kosmološki zaslužuje;
4. sinteza atoma i molekula od svetlosnog etra - izgradnja individualnih svetova po ličnim duhovnim nužnostima i prema specifičnim kosmičkim zadacima: svetova umetnosti, unutrašnjih arhitektonskih fantazija, svetova čiste ljubavi u harmoniji duševnog mira i osećanju večne sreće... ličnih svetova slobode, istine i dobrote.

Početak je već odmakao.U mnogim ljudima javlja se potreba za nekom vrstom sveopšteg tehnološkog  blagostanja sa duhovnim korenima u prirodnoj matematici** i vremenskoj fizici***, i nastaje, radja se novi oblik kosmičkog verovanja dolazeći iz nauke.

Mi smo ovde u Srbiji najsvesniji te nove matrice evolucije čovečanstva i zato smo i najodgovorniji za čistoću sopstvenog uma i ideja. Nama je neophodan spiritualni naučno-kulturni menadžment, da bi i ljudi koji rade specijalne struke mogli da se svesno posvete  izgradnji superstrukture srpskog društva, kakvu do sada nije imao ni jedan drugi narod.Za taj socijalni eksperiment organizovanja društva bez države stekli su se svi neophodni uslovi.
Etički zasnovana naučna duhovnost i neograničeni izvori energije iz Etarskog okruženja ukidaju   politiku i ekonomiju kao niže oblike mišljenja o stvarnosti i njih su Tesline kosmološke studije u potpunosti oslobodjene.
Razvijaćemo novu ontologiju vremena, pedagogiju razvoja ličnosti, eko-sisteme, slobodnu energiju, novi pojam kulture zasnovan na kultu prosvetljenja****, regenerativnu medicinu za lečenje i podmladjivanje, nove ljudske odnose zasnovane na mudrosti čojstva – visokoj svesti o potrebi odbrane drugih ljudi, pa i same prirode , od nas samih  … svakom je u Kosmosu precizno odredjena ne samo svrha postojanja i lični kosmološki zadatak, nego i način kako će da ga izvrši. U pitanju je proširenje individualne svesnosti u univerzalnu svest. “Sva je vasiona živa!” – poručuje Tesla. Od nauke on je učinio najdublju duhovnu disciplinu neprestanog otkrivanja skrivenog Bića kosmičke istine.
Ima više koraka u transformaciji lične u nadindividualnu, kosmičku svest...počinje gubljenjem ega, kada duša prelazi u sile okolnog sveta i shvatamo jedinstvo sa beskonačnim.To je veoma jako osećanje i pojavljuje se iznenada, kao otkrovenje.
Planetarna duhovnost radja se iz nauke, ali ima uverljivost, neposrednost i realnost dosadašnjih religija.Nauka je naš savremeni put ka Bogu.Tesla to svedoči.
Ako je tačno da je Vinča najstariji poznati evropski neolit, pa šta je onda čudno što ovde, u našem Balkanskom Podunavlju, nakon 9 000 godina, svet ponovo pokreće novu civilizaciju? Zar nisu sve evropske civilizacije ništa drugo do rasad Vinčanske kulture?
Dragi i poštovani naslednici Tesline ideje svetske naučne duhovnosti****, ovog novog kanala za Božansku komunikaciju primerenu našem dobu, znamo da je budjenje i rasejanje ove ideje novog  i održivog života planetarne zajednice  – naš sveti svetski zadatak.
I nauka je Božji put.
Velimir Abramović

___
Objašnjenja:
*Produhovljena nauka, pored nivoa eksperimenta i njihovog matematičkog opisa, uključuje i samu prirodu naučnih zakona koja je vančulna, duhovna.
**Prirodna matematika ima generička svojstva, to je prirodni matematički jezik koji proizvodi stvarnost, za razliku od danas preovladjujućeg matematičkog simbolizma nepovezanog s realnošću.
***Vremenska fizika je zasnovana na hipotezi vremena kao osnovnog zakona prirode.
****Teslina ideja svetske naučne duhovnosti ima ozbiljne preteče u Haldejsko-Sumerskoj matematičkoj religiji, u Pitagorejstvu i u Teozofskoj viziji Helene Blavacke, ali, za razliku od ovih čisto teorijskih učenja, Teslina vizija je tehnološki ostvariva i primenljiva u životu.

Нема коментара:

Постави коментар

СУРБИТА Диз

Претраживач: ПоРтАл | Сазвежђе З

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

Архив КЊИЖАРЕ ПИСАЦА (1)

КЊИЖАРА ПИСАЦА

Аукције. Трају даноноћно.