...

...
Српске новине >>>>

Претражи овај блог

Translate

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"

среда, 12. новембар 2008.

Од почетка до...


Београдске "Заветине" од овог тренутка покрећу нови блог, овај на коме сте, са кога ће, верујемо, многи његови посетиоци по Србији, на Балкану, по Европи, и свуда другде по свету, моћи да се отисну у својеврсни лавиринт ЗАВЕТИНА, која из дана у дан не само да постаје утицајнија, већ и место где се могу добити најбоље вести и све друге информације из света овог најагилнијег и најстаријег алтернативног издавача у Србији, који ових дана обележава четврт века постојања, на леп начин: расписивањем великог књижевног конкурса за 30 нових рукописа, конкурса који је у току и на који пристижу рукописи не само из Србије, већ и из Хрватске, Словеније, Босне и Херцеговине, Македоније, Немачке, Француске, Аустрије, Аустралије, Америке, Канаде. Велики конкурс је због великог и изузетног интересовања продужен је до краја фебруара 2009, али Оснивач поручује писцима да пожуре полако. Са довршавањем и слањем својих рукописа, који -поновићемо још једном - не могу бити објављивани ни публиковани...

Овде ћете увек моћи да сазнате шта је публиковано на читавом низу других блогова Заветина, што је добро за оне наше пријатеље и сараднике и посетиоце по свету који баш и нису вични памћењу многобројних интернет локација.

Убудуће на овом Блогу ће бити публиковане најновије вести, реаговања, актуелне ствари из света културе и књижевности, друштвеног и политичког живота. Овом приликом позивамо на сарадњу све заинтересоване, да нам се јаве и да нам шаљу своје текстове. Прегледаће их, бирати и објављивати Оснивач Заветина, Г-дин Мирослав Лукић.

На овом блогу има много прозора у непознато, бесконачно, животно, друкчије.

Нема коментара:

Постави коментар